Au2lakering.dk

Karosseriarbejde

Karosseriarbejde udføres bedst af faglærte mekanikere. Det er et tidskrævende og lidt kompliceret arbejde, der handler om at reparere bilens karosseri som f.eks. en bule efter  påkørsel. Eller også er bilen begyndt at ruste så meget, at der er tæring i bilens bærende konstruktioner. Og det er blevet helt nødvendigt at lave rustarbejde.

Hos Au2lakering.dk er vi specialister i karosseriarbejde, så har du en større skade på din bil. Kan du trygt lade os klare karosseriarbejdet for dig. Vi tilbyder også lakering af din bil efterfølgende.

karosseriarbejde
Rustforebyggelse ved karosseriarbejde.

Det er altid bedre at forebygge end helbrede og det gælder naturligvis også i forhold til rust i din bil. En undervognsbehandling er supervigtig. Især i et klima som det danske, der er meget regnfuldt, og ofte er der sne og sjap på vejene i de kolde måneder.

Her i landet ruster bilerne hurtigt, hvis ikke du får foretaget rustbeskyttelse, så bilen kan undgå at komme afsted til et større karosseriarbejde alt for mange gange. Du sparer penge ved at få en ordentlig rustbeskyttelse i tide. Hvem vil ikke gerne spare de penge?

Sandblæsning

Rust kan fjernes ved slibning eller sandblæsning. Sandblæsning er en af de mest effektive måder at fjerne rust på. Det er en metode, der ofte anvendes i Skandinavien. Der udføres kun sandblæsning på de metaldele, der er hårdest ramt af rustskader, og resten af karrosseriet kan blive forarbejdet med traditionelle slibemetoder.

Karosseriarbejde
Karosseriarbejde
Usædvanligt karosseriarbejde

En del bilentusiaster i Danmark bruger rigtigt mange timer på at pudse og polere deres gamle sportsvogn eller flotte 8-cylindrede amerikanerbil. Mange af de entusiaster har færdighederne til selv at lave reparationer og undgå værkstedsregning. Men ikke alle har håndelag for det. Bilen kan være arvegods som du har fået fra din far eller bedstefar.

En gammel MG sportsvogn f.eks. er en af favoritterne blandt bilentusiaster. Sådan en ældre bil kræver nok meget karosseriarbejde og måske en totalrenovering for at være sikker at køre med på landevejene. Det kan en del værksteder her i landet også hjælpe med.

HOS AU2LAKERING.DK TAGER VI OS GODT AF DIN BIL

Få karosseriarbejde i top kvalitet hos Au2lakering ApS

.