Au2lakering.dk

Keramisk Coating

Hvad er Opti Coat?

Luksusbehandlingen med Keramisk Coating

Keramisk coating er helt sikkert den bedste og stærkeste beskyttelse, du kan give lakken på din bil. Med denne type coating bliver lakken hård og skinnende. Afviser superfint støv, snavs og vand. Sammenlignet med almindelig lak er keramisk coating cirka 100 gange tykkere. Dermed beskytter den selvfølgelig meget bedre bilen mod ridser.

Opti Coat er en meget slidstærk keramisk overflade belægning (lidt som en ekstra klarlak), der permanent giver en overlegen beskyttelse mod skader som fx. ridser på bilens lak og øvrige exteriør.

Opti Coat er ikke en voks eller forsegling, der bliver vasket af med tiden. Opti Coat går i en kemisk forbindelse med bilens klarlak, og beskytter bilens overflade permanent. Opti Coat beskytter mod både ridser, snavs og UV-stråling

Keramisk Coating

Et enkelt lag Opti Coat er ca. 2 mikrometer tykt. Sammenlignet med andre produkter til lakbeskyttelse er Opti Coat omkring 100 gange så tykt, da flere udførte tests viser, at voks forsegling er ca. 0,02 micrometer tyk. Dette gør Opti Coat i stand til effektivt at absorbere skader, som ellers ville ødelægge lakken. Vaskeridser og andre småridser bliver ikke alene formindskede af den hårdere overflade, de kommer heller ikke ind til lakken, men bliver i coatingen. Derved bliver lakken bevaret Opti-Coat Pro+.

Opti Coat giver fuldstændig beskyttelse mod syreholdige ting som fx. Fugleklatter, der ellers kan lave meget alvorlige lakskader. Opti Coat bliver ikke ætset eller opløst af disse syreholdige ting, og derved bevares en ren, skinnende og ubeskadiget lak.

Holdbarheden med Keramisk Coating

Holdbarheden af en keramisk coating varierer ud fra en række faktorer. Elementer som vind og vejr har markant indflydelse på, hvor slidt bilens overflader bliver. Vask og polering i vaskehallen er særlig hård ved bilens lak og slider derfor også en del på den keramiske coating. 

VI LEVERER PROFESSIONEL KERAMISK COATING TIL DIG

Forestil dig din bil som ny igen

Spørgsmål? Ring til os i dag på +45 2623 8864

.