Au2lakering.dk

Om os

Hvem er vi

Vi er kvalificerede og professionelle

Vi er et mellem stort værksted med 3 afdelinger og 1 pladeværksted, et stærkt team af kun udlærte medarbejder, vi går meget op kundens tilfredshed og gør gerne det ekstra for det lykkes.

For at få et flot resultat er det vigtigt at man ikke skruer ned på kvaliteten af ens udstyr som sprøjtepistoler kabiner med mere. Vi har valgt et samarbejdet med det verdens kendte lak producent Akzonobel, som har et kvalitets stempel hos autolakere branchen og der gives livsgaranti på deres maling. Det koster lidt ekstra, men til gengæld kan det tydelig ses på resultatet.

Au2lakering.dk har eksisteret siden 2013, vi started med 3 mand, vi er voksede både i antal medarbejder, samt medarbejder og med tilhørende pladeværksted, og bedre kundefaciliteter. Idag er vi 14 mand der kan yde den bedste service for netop dig.

Car polish wax worker hands polishing car
Billig lakering af bil
Transparent film, car paint protection

Hvad skriver de om os?

På basis af 33 bedømmelser.
kristian Klemensen
kristian Klemensen
2021-05-01
Super god service og super flot arbejde vær gang
David B Bøtker
David B Bøtker
2021-04-30
Har brugt Au2lakering i over 10 år, altid god service og perfekte resultater, har fået lavet skader, og malet en hel masse fælge kan kun anbefale at bruge dem
Mikkel Niebuhr
Mikkel Niebuhr
2021-04-29
Jeg havde en super god oplevelse hos au2lakering.dk. Jeg skulle have malet 2 skærme i en helt speciel messingfarve. Den klarede au2lakering uden problemer. Jeg blev mødt af chefen selv, som bogstaveligt talt stak hele hovedet ind i mine skærme for at ta bestik af opgaven. Sindssygt flot finish lige til kanten! Vil helt klart anbefale au2lakering.dk hvis I har en maleopgave der kræver lidt udover det sædvanlige!! Hilsen Mikkel
Elena
Elena
2021-04-28
Servicemindet, hurtig og professionel behandling af en skade på min bil. Jeg var glad for at jeg ikke gik med de værksteder mit forsikringselskab arbejdede sammen med , og valgte Au2lakering idet jeg sparrede 14 dages ventetid. Jeg er meget tilfreds med resultatet.. Varmeste anbefalning herfra .
Bjarne
Bjarne
2021-04-27
Fantastisk resultat, fik afleveret nogen hjul og de blev leveret til tiden med et godt stykke mesterværk. Kan klart anbefale Au2lakering.
Kimmie
Kimmie
2021-04-27
Fantastisk service Og super flot arbejde min bil er simpelhen blevet så flot efter den har været hos jer ????????
Brian Metnik
Brian Metnik
2021-04-27
Fantastisk arbejde og service. Min bil var så god som ny i lakken ds jeg fik den tilbage efter hærværk
Klaus Cleo Sahl Rasmussen
Klaus Cleo Sahl Rasmussen
2021-04-27
Man mærker med det samme at man har med fagfolk at gøre????1 klasse????
Kell Jensen
Kell Jensen
2021-04-27
Fin og høflig service. Kun pil op
Shafz
Shafz
2021-04-27
Fantastisk service hver eneste gang ! Profesionelle og kan deres kram her bliver man aldrig skuffet ! Aldrig skal andre male noget for mig .
VI LEVERER PROFESSIONEL LAKERING TIL DIG

Forestil dig din bil som ny igen

Spørgsmål? Ring til os i dag på +45 2623 8864