Au2lakering.dk

Forsikringsskade på bil

Hos Au2lakering ApS tager vi dig i hånden og hjælper dig med din forsikringsskade på din bil hele vejen.

Mange har oplevet at påkøre en anden bil eller selv blive påkørt i vinterperioden, hvor der kan ligge sne eller is på vejene. Er der f.eks. kommet isslag i løbet af natten kan det være forbundet med meget stor risiko at køre ud på vejene. Hvis påkørslen er sket og skaden er kommet på din bil, er der en række ting du er nødt til at gøre for at få forsikringen til at dække udgifter til værksted.

Forsikringsskade på bil
Hvor lang tid må der gå inden man anmelder en forsikringsskade på bil?

Du skal som hovedregel anmelde skaden hurtigst muligt til dit forsikringsselskab. Der er en overordnet forældelsesfrist på 3 år fra skadetidspunktet. Vær opmærksom på, at jo længere tid du venter med at anmelde en skade, jo sværere kan det være at dokumentere, at der er en sammenhæng mellem ulykken og din skade på bilen.

Kaskoforsikringsskade på bil

Måske er din bil så skadet, at du skal have den bugseret til et værksted. En kaskoforsikring dækker efter en skade for rimelige omkostninger til transport af bilen. Værkstedet sørger for, at skaden bliver vurderet. Er forsikringsskaden dækket ind bliver reparationen aftalt mellem værksted og forsikringsselskab.

Forsikringsskade på bil
Forsikringsbule
Forsikringsbule
Forsikringsskade på bil
Vi stikker af fra skaderne

Ofte lusker folk væk fra f.eks. en mindre forseelse på parkeringspladsen. Måske har du holdt lidt for tæt på personens bil i båsen ved siden af og rammer forlygten på vej væk derfra. Og kører bare videre uden at lægge en seddel i forruden.

 Det er jo direkte ulovligt, fordi en parkeringsskade på andres biler betragtes lovgivningsmæssigt som hærværk. Så den ramte bilejer påføres en betragtelig udgift til reparation, da forsikringen sjældent dækker den slags skader.

Læg en seddel

Hvis du er fair lægger du en seddel i forruden hos bilejeren, som er skadesramt af dig. Så personen får dit tlf.nr så du kan kontaktes og anmelde episoden til dit forsikringsselskab, som vil dække udgifterne.

HOS AU2LAKERING.DK TAGER VI OS GODT AF DIN BIL

Vi hjælper dig hele vejen, men din forsikringsskade på din bil.

.