Au2lakering.dk

Lakering bil

En ordentlig lakering af bil udføres af fagmanden

Hvis du har besluttet dig for selv at gå i fuld gang med at give din bil en ny lakering i løbet af weekenden, er det ikke sikkert du har tænkt den helt igennem.

Det er ikke en enkel proces. Der er mange gode grunde til at finde en fagmand, der kan løse opgaven for dig på professionel forsvarlig vis. Tag et kig på https://au2lakering.dk/  og kontakt erfarne fagmænd der.

Newly painted car.
Hvorfor trænger bilen til at blive lakeret?

Når bilen skal lakeres, kan der være flere årsager til, at du gerne vil investere i det. Det kan være fordi, der er små og større ridser, som skæmmer bilens udseende. Eller måske vil du simpelthen bare have en ny farve på bilen. Hvis bilens lak har fået mindre skrammer på grund af stenslag kan du spare en del penge ved blot at få lavet en pletvis lakering.

Hvordan foregår processen af lakering af bil?

Autolakering handler om at overfladebehandle bilen. Det lyder som om, man blot giver den en gang maling og så er bilen f.eks. pænt rød, blå eller hvid. I virkeligheden er det flere komplicerede arbejdsgange, der til sidst giver billakken den lækre finish.

Processen består typisk af:

1. Afrensning af bilen
2. Primer (Grundmaling)
3. Filler (spartling af større ujævnheder)
4. Sanding (udjævning)
5. Slibning
6. 2-lags toplak – farve og klar lak.

Sprayer for painting cars in the automotive industry
Lakering bil
Autolak beskytter også mod rust

Mange mener fejlagtigt, at autolakering af bil, kun er kosmetik. Men det er ikke helt sandheden. En god lak er faktisk bilens vigtigste beskyttelse mod korrosion af de synlige dele. En god lakering af bilen gør også din bil mere robust over for mindre ridser og stenslag.

Som nævnt tidligere kræver autolakering håndelag. Det tager lang tid at blive god til det, så man er i stand til at give lakken en pæn overflade. Hvis du er nybegynder i den type arbejde så lad være. Det vil sikkert resultere i en del ærgrelser og irritation, hvis du selv kaster dig ud i at få lavet en mere eller mindre dårlig lakering. Lakering af bilen vil de fleste foretrække at få fagmanden til at gøre, og så betale det ekstra for at få en løsning, man er glad for i flere år fremover.

HOS AU2LAKERING.DK TAGER VI OS GODT AF DIN BIL

Få det bedste resultat af lakering bil, hos Au2lakering ApS find du en fagmand.

.